Kontraktstyring

Få overblik med online kontraktstyring

 

COMAsystem er et intuitivt online kontraktstyringssystem, som giver jer mulighed for at danne overblik over samtlige kontrakter og aftaler – nemt og hurtigt.

 

COMAsystem overholder lovgivningen i EU-persondataforordningen, hvorfor man som virksomhed ligeledes overholder forordningen, når man opbevarer sine kontrakter og indkøbsaftaler i systemet.

 

Med COMAsystems kontraktstyringssystem får din virksomhed:

 

Overblik og besparelser
Med COMAsystem undgår I at forpasse muligheden for at forny, opsige, forhandle eller prisjustere jeres kontrakter fremover, og undgår derved de dyre konsekvenser en misligholdt kontrakt kan medføre.

 

Skræddersy til jeres behov
Systemet kan tilpasses så det opfylder jeres specifikke behov, da vi kan levere 4 moduler, som er tilpasset Købs-, Salgs-, Personale-, og Servicekontrakter. Læs mere om funktionerne under det enkelte modul.

 

Tilgå dine kontrakter udenfor kontoret
Om din bogholder har hjemmekontor eller du blot ønsker at kunne tilgå dine kontrakter hjemmefra, kræver det kun internetforbindelse at bruge COMAsystem via alle typer enheder. COMAsystem er tilgængeligt i alle internetbrowsere.

 

Modtag notifikationer
Den kontraktansvarlige får en notifikation, når en kontrakt kræver handling. Det kan resultere i betydelige besparelser, da I kan undgå omkostninger på kontrakter, som ikke er relevante mere.

 

Høj sikkerhed
COMAsystem har modtaget en ISAE 3000 revisionserklæring, og er derfor godkendt til at opbevare følsomme persondata sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen, som træder i kraft den 25. maj 2018. Jeres virksomhed er derfor sikret iht. korrekt opbevaring af personfølsom data, når I opbevarer jeres kontrakter i COMAsystem.

 

Brugerinstruktion
Vi sælger jer ikke blot et kontraktstyringssystem, men hjælper jeres kommende kontraktansvarlige godt igang med brugen af COMAsystem. Det gør vi med 2 timers oplæring i systemet uden merbetaling.

 

Spar tid
COMAsystem medfører en frigivelse af ressourcer, da jeres kontraktansvarlige skal bruge væsentligt mindre tid på at varetage kontrakterne.

 

Er mængden af kontrakter for stor?
Vi kan hjælpe jer med indtastningen af jeres kontrakter. Læs mere her.

 

Høj brugervenlighed
Vi har haft COMAsystem på markedet i 7 år, og har en lang erfaring med at optimere brugen af systemet. Systemet er meget brugervenligt og nemt at begå sig i, hvorfor det er nemt for de kontraktansvarlige i jeres organisation, at komme i gang med at bruger.

 

Løbende opdateringer
Vi opdaterer løbende COMAsystem uden meromkostninger, for at give jer den bedst mulige brugeroplevelse.

Hør Bo fortælle om COMAsystem

Vil du prøve COMAsystem?