Hvad Er Cloudflare

Kort og godt så handler hele teknologien om, at accelerere webbaserede systemer og gøre trafikken sikker.

 

Hvert datacenter er både DNS server og Content Delivery Network (CDN) på samme tid. Disse tjenester bliver så yderligere kombineret med on-the-fly optimering af billeder og specifikke firewalls for netop den hjemmeside, webshop eller web applikation som ligger bagved.

 

Systemet virker uafhængigt fra jeres nuværende hosting og dermed behøver I IKKE at flytte hostingen. Det er mere systemet som bliver en slags forlænget arm af jeres nuværende hosting setup og tager trykket når det virkelig gælder.

Systemet driver mere end

10% af hele internettet

 

Et netværk af over 100 datacentre
som er fordelt over hele verden

 

Vil du vide mere om Cloudflare?

Særligt i disse situationer:

…er det absolut en fordel at anvende Cloudflare

 

  • Trafik spike ved udsendelse af nyhedsmails
  • Produktlanceringer
  • BLACK FRIDAY trafik
  • Bruteforce Hacker angreb
  • DDOS angreb

SERVICES

Cloudflare Opsætning & Vedligehold

 

COMAsystem har som Cloudflare Partner egne oprettelsesværktøjer og vi har styr på at redelegere domæner enkeltvis og i større antal. Samtidigt kan vi konfigurere alle indstillinger, så de passer til netop jeres web applikation, herunder også alle sikkerhedsindstillinger såsom Web Application Firewall.

Cloudflare Hosting Hos COMAsystem

 

Vi tilbyder Cloud baseret hosting på dedikeret hardware. I får alle fordele fra skyen, men med performance fra dedikeret hardware til hosting opgaven. Alle hosting løsninger tager udgangspunkt i hastighedsoptimeringen og sikkerheden via Cloudflare.

RAILGUN

 

Med en Railgun server kan jeres Cloudflare account preloades og holdes konstant i synkronisation med alle de forandringer, der sker på højt dynamiske sider. Railguns sættes op individuelt og er først tilgængeligt fra CLoudflare Business Account niveau.

SSL (TLS 1.2 / 1.3) & DNSSEC

 

SSL (Secure Sockets Layer) i form af TLS certifikater følger altid med hos Cloudflare. Ligeledes er DNSSEC aktiveret og vi implementerer dette for vores kunder. Fra 2017 har Google annonceret at SSL / TLS bliver en SEO parameter, hvilket kan blive afgørende for webshops.

Always On Fra Cloudflare

 

Med Always On teknologien har vores kunder mulighed for, at deres hjemmeside holdes online via Cloudflare Edge netværk, selvom hjemmesidens webserver ikke er tilgængeligt.