BLACK FRIDAY

Er virksomhedens webshop klar til Black Friday?

 

Klokken slår 00.01 og webshoppen er på vej til at gå ned, fordi kunderne stormer ind i webshoppen efter de vildeste tilbud.
Først bliver webshoppen langsommere, og til sidst er der komplette udfald.

Kunderne kan ikke handle længere.

 

Giv jeres webshop en reel chance!

Med Cloudflare kan I give jeres webshop og jeres indtjening en chance

Se Her Hvordan

Spar Op Til 66% Af Hostingens Båndbredde

 

Med Cloudflare kan vi aflaste jeres hosting og spare jer op imod 66% af jeres båndbredde. Det gøres ved at anvende Cloudflare teknologien optimalt og følge vores rådgivning ifm. webshoppens forskellige datakilder.

Realtime Overvågning Og Drifts Anbefalinger

 

BLACK FRIDAY er godt i gang og trafikken stiger – COMAsystem arbejder med forskellige tilpassede overvågningsværktøjer. Vi kommer løbende med anbefalinger og f.eks. skalerer systemer, genstarter services mm.

Global Tilgængelighed

 

Med Cloudflare systemet bliver jeres system leveret via et Content Delivery Network (CDN) som består af over 80 datacentre fordelt i hele verden. I skal ikke at udskifte jeres hostingudbyder for at blive klar.

Dynamiske Opdateringer Af Webshoppen

 

Selvom vi kan arbejde med maksimale caching teknikker, så påvirker det ikke opdateringer af hjemmesidens indhold. Med Cloudflare RAILGUN server setup, kommer selv last minute prisændringer med ud til kunderne i det øjeblik at opdateringen sker.

Sikkerhed

 

Jeres webshop kan blive beskyttet af verdens største netværk. Cloudflare er den CDN som har verdens største båndbredde til imødegåelse af DDOS samt skadeligt trafik. Webshoppen kan også få gavn af Web Application Firewall’en, så kun legitime kunder kommer til jeres site.

PCI 3.1 Compliance

 

Har webshoppen specielle krav til sikkerhed f.eks. iht. PCI Compliance? Det understøtter Cloudflares Business Account.

Hvor Sund Er Jeres Webshop?

 

Er jeres hosting og CMS / kode framework gjort klar til vedvarende høje belastninger? Vi analyserer både software og hardware infrastruktur.

Kompetence

 

Jeres webshop kan få gavn af vores kompetencer og viden. Vi er specialister indenfor drift, hosting og system udvikling. Som specialister i Cloudflare teknologien kan vi rådgive jer til netop det setup, som holder jeres webshop online når det gælder.

Kontakt os og få gjort jeres webshop klar