Overholdelse af EU Persondataforordningen

GDPR står for General Data Protection Regulation

 

Den nye EU Persondataforordning trådte i kraft den 25. maj 2018. Forordningen gælder for alle virksomheder i EU – store som små, offentlige som private.

Forordningen har til formål at regulere hvordan virksomheder håndterer og beskytter persondata. I sidste ende at beskytte den enkelte persons data.

Kravet til virksomhederne betyder at disse skal kunne beskrive, dokumentere og kontrollere hvordan de behandler, beskytter og sletter personoplysninger.

 

COMAsystem har opbygget en stor viden og ekspertise i at hjælpe virksomheder i mål med GDPR – på den nemmeste og billigste måde.

COMAsystem har en række intuitive online systemer til håndtering, beskrivelse samt til dokumentation for overholdelse af GDPR. Derudover har vi stærke medarbejdere med stærke kompetencer.

Vi har både It-teknisk personale, proces-konsulenter og GDPR-jurister til at supportere vores kunder.

 

Vores kunder spænder fra små enkeltmandsvirksomheder til store globale koncerner.

Onlinesystem til virksomheder med mere end 5 ansatte

COMAsystem er forhandler af RISMAgdpr til er et onlinesystem der på en enkel måde strukturerer hele GDPR-processen, så virksomheden får ejerskab og selv kan udføre mange af opgaverne med support fra kompetente folk fra COMAsystem.

GDPR Alarmberedskab

Datatilsynet lægger stor vægt på at virksomheder har et forberedt alarmberedskab. Alle virksomheder kan bliver udsat for at miste persondata ved hacking, uheld, tyveri m.v. Er uheldet ude skal man hurtigt kunne afværge hændelsen, indberette til Datatilsynet indenfor 72 timer osv. Ikke noget ret mange virksomheder er forberedt på… COMAsystem har en nem og billig 24/7 løsning til virksomhederne, så de ikke skal bruge tid og ressourcer på dette.